tirsdag den 10. april 2012

Mere påskeferie - tak!

Åh hvor har det været en god påskeferie! Gid man kunne spole tiden tilbage og gøre det hele igen. Der er blevet hygget nede hos farbroderen og tanten. Pigerne prøvede deres store super lækre spa-bad. Der var lys, under varndet,  i alle farver og fie elskede at fange lyset og Molly mente at hun svømmede. De hyggede sig helt vildt!
Fredag skulle vi til den store påskefrokost i svigerfamilien. Det var en fantastisk dag med besøg fra påskeharen, popcorn kage og mormor og morfar ventede hjemme i huset, da pigerne og jeg kom hjem. Resten af ferien er gået  med forskellige haveprojekter, vi har bla fået 4 høns Magrethe, Bennedikte, KarenMarie og Æg-æg. De skal dog have lidt TLC, deres stakkels bare numser  er helt plukket for fjer, så der er godt, at de er kommet fri i en stor hønsegård. Til trods for stress og kulde, så har de allerede lagt deres første æg.
Men nu er mormor og morfar kørt hjem og Fie har for første gang været i dagpleje idag. Så nu er hverdagen for alvor begyndt. Det bliver lidt mærkeligt at aflevere begge piger i morgen i dagplejen. Heldigvis er Fies øre blevet meger bedre. Vi mangler dog stadig at få en god nats søvn, men det kommer vel engang... Ingen kommentarer:

Send en kommentar